RC Westland is een bedrijf dat faciliteert in mogelijkheden van re- integratie werknemers bij ziekteverzuim. Wij leveren diensten in opdracht van werkgevers/opdrachtgevers.

Wij nemen de werkgevers/opdrachtgever privacy en de privacy van betrokkenen zeer serieus en doen wij er alles aan om deze contactgegevens te beschermen.

Wie zijn wij?

RC Westland is gevestigd aan de Poeldijkseweg 1C, 2291 GA te Wateringen en staat ingeschreven bij KvK onder nummer 54912326. U kunt contact opnemen met Harry van Velden of Patricia Rust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uiteraard telefonisch 0714-352090

Verantwoordelijken

RC Westland is samen met werkgever/opdrachtgever verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. De werkgever/opdrachtgever verstrekt ons gegevens zoals onder andere naam, geboortedatum, woonplaats. De werkgever/opdrachtgever zal u inlichten over de mogelijkheden bij RC Westland ten aangaande de re- integratie. Tijdens de re- integratie zal RC Westland  eventuele medische gegevens op vertrouwelijk wijze behandelen en verwerken.

Welke persoonsgegevens worden gebruikt? 

Persoonsgegevens zijn gegevens die worden gebruikt waarmee natuurlijke personen kunnen worden geïdentificeerd. Ook verwerken wij een aantal medische gegevens om beter te kunnen begeleiden tijdens re-integratie. RC Westland verwerkt persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk en op grond van de geldende wet-en regelgeving.

Met welk doel verwerkt RC Westland uw gegevens?

  • Op grond van wettelijke verplichtingen
  • Om partijen te voorzien van informatie
  • Om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren
  • Om informatie te verstrekken aan derden

Wie heeft toegang tot uw gegevens?

Binnen RC Westland hebben alleen bevoegde werknemers toegang tot persoonsgegevens. Zij zullen met uiterste zorgvuldigheid omgaan met de verstrekte gegevens.

Inzage in persoonsgegevens

Op elk moment kunt u inzage hebben van uw persoonsgegevens,correctie daarvan, verwijdering van gegevens, bezwaar maken tegen de verwerking ervan. Ook heeft u recht bij Autoriteit Persoonsgegevens een klacht in te dienen met betrekking tot de verwerking ervan. 

Beveiliging 

RC Westland verwerkt gegevens volgens de geldende wetgeving en heeft organisatorische en fysieke maatregelen getroffen om persoonsgegevens te beveiligen. 

Gegevens delen met derden

Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst opgesteld