Graag maken wij van deze gelegenheid gebruik om ons gelijk voor te stellen bij u.

Medewerker in ziekteverzuim? Binnen RC Westland worden mensen begeleid met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit kan komen door reorganisatie, ziekte, uitkering, inburgeringstraject en tal van andere redenen. Ook re-integranten die door omstandigheden niet kunnen re-integreren in hun eigen werkzaamheden bij hun werkgever, worden door RC Westland begeleid. Informeer naar de mogelijkheden als u een zieke medewerker heeft. De re-integranten gaan na onze begeleiding weer aan het werk.

Ook op het gebied van het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en kostenbesparing kunt bij terecht bij RC Westland
Bij deze de uitnodiging om samen te bekijken op welke manier onze organisaties kunnen samenwerken

Heeft u eenmalige of langdurige opdrachten met werkzaamheden die u zou willen uitbesteden? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Voorbeeld werkzaamheden:

  • assemblage halffabricaten
  • samenstellen/ inpakken/ verpakken/ ompakken van producten en artikelen
  • uitdrukken/ opstokken etiketten
  • stickerwerkzaamheden
  • opzetten potcovers
  • overige werkzaamheden zijn altijd bespreekbaar

RC Westland is een initiatief van uitzendbureau EG Personeelsdiensten uit Wateringen en ontstaan door de vraag van onze opdrachtgevers. EG Personeelsdiensten staat al meer dan 25 jaar klaar voor haar opdrachtgevers en voorziet deze in hun personeelsbehoefte van uitzendkrachten in diverse branches waaronder logistiek, industrie, agrarisch/ tuinbouw, ompak/verpak, bakkerijbedrijf enz. De vacatures betreffen productiemedewerkers maar ook specifiekere functies zoals machine operators, heftruckchauffeurs, logistiek medewerkers.